Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Να ορθώσουμε το ανάστημα σε όσους θέλουν να μας πιουν το αίμα


Πόσο θα αντέξει το στομάχι του Έλληνα από όλες αυτές τις θεωρίες που ακούει από δεξιά και αριστερά  για την κατάσταση που θα κληθεί να βιώσει αυτός και η οικογένειά του;

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Όσο περνά ο καιρός και τα σαϊνια οι πολιτικοί μας προσπαθούν να βρουν λύση,(θα ήθελα πραγματικά να ξέρω αν ξέρουν να χειριστούν το θέμα πια) η Τρόικα από την άλλη πλευρά τους ξεμπροστιάζει αναιρώντας όλα όσα ανακοινώνουν στον ελληνικό λαό για το θέμα της δόσης . Παράλληλα οι φόροι που ανακοινώνονται φαίνεται ότι πραγματικά θα ξετινάξουν την ελληνική οικογένεια , θα κάνουν πιο φτωχούς τους φτωχούς και θα πούμε στην κυριολεξία το ψωμί ψωμάκι. Άκουγα πριν από δυο μέρες κάποιον σε μια δημόσια υπηρεσία να παραπονιέται αλλά να λέει μια μεγάλη αλήθεια :

«Αυτό δεν είναι κράτος αυτοί είναι νταβατζήδες…» Με συγχωρείτε για την έκφραση δεν είναι δική μου αλλά θα μου επιτρέψετε να την χρησιμοποιήσω κι εγώ. Νιώθω ότι έχουμε νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι μας , που έχουν φονική διάθεση και σκοπεύουν να μας πιουν το αίμα με το καλαμάκι… Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι αφού μας δίνουν μια ,να μας ισοπεδώσουν μας κοροϊδεύουν κιόλας μιλώντας για ανάπτυξη που θα απαντήσει στην κρίση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου