Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

μάχη των σωστικών συνεργείων, μετά το σεισμό


OYEΛΙΝΓΚΤΟΝ.--

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει από χτες η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, Κράιστσερτς, καθώς ο σεισμός 6,3 Ρίχτερ με εστιακό βάθος μόλις 4 χιλιομέτρων, προκάλεσε δεκάδες νεκρούς (πάνω από 65 ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές αλλά εκφράζονταν φόβοι για πολύ περισσότερους). Πολλές εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι

 
Μεγάλες είναι οι καταστροφές από το σεισμό στη Ν. Ζηλανδία, ενώ ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων από το φονικό σεισμό της Τρίτης στην πόλη Κρισττσέρτς της Νέας Ζηλανδίας. Οι αρχές έθεσαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται ώρα με την ώρα. Τα συνεργεία διάσωσης κλιμακώνουν την προσπάθειά τους να απεγκλωβίσουν έγκαιρα μερικούς από τους ανθρώπους που παραμένουν παγιδευμένοι στα ερείπια.

Εικόνα απόλυτης καταστροφής στο Κράιστσερτς

Τα νεοζηλανδικά και αυστραλιανά σωστικά συνεργεία που έχουν καταφτάσει στην πόλη Κράιστσερτς, επιχειρούν σε ένα τοπίο που θαρρείς πως εχει μόλις βομβαρδιστεί.

Η πόλη που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της νησιωτικής χώρας σχεδόν ισοπεδώθηκε από τον χθεσινοβραδινό σεισμό των 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με τον πρώτο επίσημο απολογισμό για τα θύματα να αναφέρει τουλάχιστον 65 νεκρούς.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=386069&dt=22/02/2011
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6118404&publDate=23/2/2011
δείτε το video .....> http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=34630&s=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου