Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

H πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο



To βρετανικό περιοδικό FHM (for him) και οι αναγνώστες του το σκέφτηκαν καλά…και ψήφισαν για την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Ο λόγος για την βρετανίδα τραγουδίστρια του girl band Girls Aloud.
Είναι η τρίτη φορά που γίνεται ο διαγωνισμός και η πρώτη φορά που πρώτη βγαίνει βρετανίδα! Πέρσι, πρώτη είχε βγει η Megan Fox, η αμερικανίδα 23χρονη ηθοποιός και γυναίκα του Brian Austin Green (που έκανε τον David στο BeverlyHills 90210).
H Cheryl Cole είχε βγει το 2008 μόλις στην 7η θέση, αλλά φέτος ήταν η χρονιά της.
Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Chris Bell, δήλωσε « Ήταν μία χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες! Οι 100 πιο σέξι γυναίκες του FHM συνήθως είναι γυναίκες του Hollywood που είναι χρόνια στο χώρο, όπως η Cameron Diaz και η Jennifer Lopez. Φέτος είδαμε μία προτίμηση στα…νέα ταλέντα»
Μία άλλη star η οποία είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν φέτος στο βρετανικό κοινό ήταν η Britney Spears η οποία πέρσι ήταν στη θέση 31, και φέτος ανέβηκε στο νούμερο 4!.
Στην ψηφοφορία πήραν μέρος πάνω από 10 εκατομμύρια βρετανοί, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσοι πάνε μέχρι τα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν για πρωθυπουργό…
Ας δούμε αναλυτικά τώρα το top 10 όπως διαμορφώθηκε για το 2009
1. Cheryl Cole
2. Megan Fox
3. Jessica Alba
4. Britney Spears
5. Keely Hazell
6. Adriana Lima
7. Elisha Cuthbert
8. Kristin Kreuk
9. Anna Friel
10. Freida Pinto
From: Copyright (c) Myself.gr 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου