Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

"ΕΝΟΤΗΤΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ"

Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου
ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Η Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου 

«ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»,είμαστε μια ανοικτή πρωτοβουλία ευαισθητοποιημένων πολιτών, που μέσω της εθελοντικής προσφοράς και δράσης αντιστεκόμαστε στα πρωτοφανή και συνεχώς εντεινόμενα φαινόμενα κοινωνικής διάλυσης και καταστροφής. Δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές αυτής της εφιαλτικής πραγματικότητας. Να βλέπουμε το διπλανό μας, το γείτονα, το φίλο, την οικογένεια να πεινούν, να κρυώνουν, να αυτοκτονούν. Τη ζωή μας, το μέλλον και την ελπίδα να θάβονται μέσα στα ερείπια.
Να βλέπουμε τους υπαίτιους γι’ αυτή την κατάσταση, ξένους και ντόπιους, αυτούς που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα να παρακολουθούν αδιάφοροι την εξόντωσή μας.

"ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ !!! υποψήφιος δήμαρχος ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
υπ. Δήμαρχος
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Δημοτική μας Κίνηση δεν κρύβει το πρόσωπό της.
·               Είναι γέννημα ενότητας αλλά και διεύρυνσης αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών. Πολιτών που αγωνίζονται να σταματήσουν την πορεία καταστροφής της χώρας από τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις της διαφθοράς. Βρίσκεται απέναντι στις δημοτικές δυνάμεις που, παριστάνοντας τις δήθεν ανεξάρτητες, στηρίζουν και εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές.
·               Η Δημοτική μας Κίνηση είναι δημοκρατική  και συμμετοχική, αγωνιστική και διεκδικητική στο πλευρό των συμφερόντων των πολλών και των αδύνατων.

ΣΙΝΕΦΙΛ ΒΡΑΔΙΕΣ!!! ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ "ΑΜΠΑΡΙΖΑ"

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «Παίρνω Αμπάριζα», έχει ζωή λειτουργίας περίπου τρία χρόνια. Στόχος του ήταν και είναι να αποτελέσει ένα χώρο συνεύρεσης ανθρώπων – γειτόνων που έχουν ανησυχίες, που τους ενδιαφέρει η πραγματικότητα της καθημερινότητάς τους, που θέλουν να είναι ενεργοί στα δρώμενα της πόλης μας. Να αποτελέσει ένα χώρο φιλικό και φιλόξενο, που να δένει τους συνευρισκόμενους μεταξύ τους, που να προσφέρει απλόχερα ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορούν να αναπτύσσονται διάφορες πρωτοβουλίες, που είτε θα βοηθούν όσους έχουν ανάγκη (Χωρίς Μεσάζονες – Κοινωνικό Φαρμακείο – Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου