Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Μπαράζ» ληστειών τη νύχτα στην Αττική


Σειρά ληστειών τη νύχτα στην Αττική.

Παλαιό Φάληρο, άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε χρυσοχοείο προσποιούμενοι τους πελάτες και με τη χρήση σπρέι πιπεριού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τιμαλφή. Ο ιδιοκτήτης αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτ-τα, ενώ κατά τη διαφυγή τους, προσέκρουσαν σε σταθμευμένο όχημα.

Στη Μεταμόρφωση, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε S/M, και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στα Καλύβια, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.

Στο Ν. Κόσμο, (4) άγνωστοι δράστες, τραυμάτισαν με μαχαίρι στο γλουτό, ημεδαπό και του αφαίρεσαν την δίκυκλη μοτ-τα στην οποία επέβαινε. Ο παθών διακομίσθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών, σε νοσοκομείο.

Στο Μαρκόπουλο, άγνωστος δράστης, εισήλθε σε Μίνι μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από την ημεδαπή υπάλληλο, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στα Μέγαρα, (3) άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε μονοκατοικία παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια, διάφορα τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου