Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΥΚΛΟ



Νεκρός σε τροχαίο 35χρονος μοτοσικλετιστής

Δυστύχημα με οδηγό μοτοσικλέτας, ηλικίας 35 ετών, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στον βόρειο Οδικό Άξονα στο ύψος του Φόδελε Ηρακλείου. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν οι οδηγοί δύο μοτοσικλετών, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός οδηγού, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.Όπως είπαν οι γιατροί, δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα χειρότερα του εθνικού οδικού δικτύου στην Κρήτη, για το οποίο η περιφέρεια έχει προαναγγείλει παρέμβαση βελτίωσης και στα 4 χιλιόμετρα της περιοχής που καλύπτει.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63588257

***********************************************
Ακόμα και μέρα μεσημέρι δεν είμαστε ασφαλείς!


Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων τρομοκρατεί τους πολίτες
Μπαράζ ληστειών, επιθέσεων με τραυματισμούς και αλλεπάλληλα περιστατικά στα οποία κινδύνευσαν ζωές καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στην Αττική αλλά και σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα οι πολίτες να αγωνιούν ξανά για την έξαρση της εγκληματικότητας.

(συνέχεια ----> http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=164701
******************************************
500.000 Ελληνες έβγαλαν έξω τα λεφτά τους

Με τον τρόπο αυτό δίνουν τη χαριστική βολή στη ρευστότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, που πνέει πλέον τα λοίσθια. Τα στελέχη των ξένων τραπεζών προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη θολή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τη φημολογία περί δραχμής, που έχει γίνει πλέον η μόνιμη επωδός όλων των ξένων οίκων και αναλυτών τον τελευταίο χρόνο.

Η Ελλάδα ξανά στην εποχή της μεγάλης φτώχειας


Ελλείψεις βασικών ειδών το 2012
- Αδεια ράφια από έλλειψη μετρητών - Εμπόδια στις εισαγωγές πετρελαίου - Σε διεθνή καραντίνα οι ελληνικές εταιρείες.
Για εικόνες Αργεντινής, όπου τα σούπερ μάρκετ δεν είχαν τρόφιμα στα ράφια, προειδοποιούν ανοιχτά πλέον η αγορά και η βιομηχανία ακόμα και στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν χρεοκοπήσει αλλά απλώς συνεχίσει να βιώνει τον ιδιότυπο εμπορικό αποκλεισμό της. Το άτυπο εμπάργκο στο οποίο υποβάλλονται ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις με έδρα στην Ελλάδα, λόγω των προβλημάτων ρευστότητας και της δυσκολίας εισαγωγής πρώτων υλών, οδηγεί σε αδιέξοδες και πρωτόγνωρες καταστάσεις.
   ****************************







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου